Webshop

webshop

Sponsoren Wagenpark

wagenpark

VSN 2018

vsn

Verjaardagen

 

AVG Verklaring

(Status 23 april 2018)
klik hier voor een blanco formulier AVG en Auto.Incasso

Zondag 12 november was GKC/RKHVC 2 te gast op de Breierein in Neeritter. Op deze herfstdag is het Veritas 4 dat het eerste initiatief neemt. Na balverlies bij de gasten neemt Lennart van de Winkel de bal over, helaas wordt een doelpunt voorkomen. Kort daarna is opnieuw Lennart aan de bal en brengt hij met een mooie pass Twan Bongers in positie. Ook nu blijft het doelpunt uit.

Ondanks de kansen voor Veritas gaat het spel nog redelijk op en neer. Als GKC/RKHVC aan de bal komt leidt dit regelmatig tot een aanval, zonder echte uitgespeelde kansen. Kansen zijn er wel voor Veritas. Een strakke voorzet van Lennart gaat voor het doel langs, maar Allard Snijkers komt net niet aan de bal. Gelukkig is Twan alert en weet hij de 1-0 te scoren.

Na het doelpunt blijft het spel op en neer gaan. GKC/RKHVC wordt nog gevaarlijk richting het doel van Veritas, maar Sjaak Hansen grijpt in. Gelukkig geen gele kaart en de vrije trap levert niets op voor de gasten.

Na de rust is de rek voor GKC/RKHVC er wel uit. Waar het spel in de eerste helft door beide ploegen werd gemaakt is nu duidelijk Veritas aan zet. Al snel valt de 2-0 door Kevin Jongen na voorwerk van Twan Bongers. Even later kan Lennart profiteren van de kluts, met wat hulp van de doelman maakt hij de 3-0.

De gasten hebben in deze tweede helft eigenlijk weinig in te brengen. Het is dan ook wachten op meer doelpunten. Invaller Bjorn Hansen staat aan de basis van de 4-0 die op naam van Lennart komt. Uiteindelijk wordt het ook nog 5-0. Dit keer draagt Lennart zijn steentje bij en mag Peter Hansen scoren. Een redelijk eenvoudige overwinning voor Veritas 4.

Na de wedstrijd was het meteen weer speculeren wie de nieuwe Prins van de Walvaegers zou zijn. Ze hebben weer een juiste keuze gemaakt want niemand minder dan Bjorn en Marian met adjudant Peter, allen voetballend bij Veritas 4. Althans de mannen.

Namens Veritas 4 van harte gefeliciteerd!

IMG 20171112 WA0004IMG 20171112 WA0017IMG 20171112 WA0018

Veritas Twitter

Scroll to top