VSN 2017

Flyer algemeen 2017 1 2

Na een onterecht verloren wedstrijd tegen Someren 38 en een mooie zegen op de Valk 4 stond de bekerwedstrijd tegen MBC ’13 2 op het programma. De dag begon in elk geval goed met een heerlijk nazomers zonnetje dat over het Itterse Breierein schitterde. Met de wedstrijd van vrijdagavond nog in de benen werd er begonnen aan de warming-up. Hieruit bleek dat enkele spelers nog niet helemaal waren hersteld van de hevige strijd en zo werden er enkele aanpassingen in de selectie doorgevoerd.

De eerste helft begon terughoudend. Er werden niet veel kansen gecreëerd, maar er werd ook niks weggegeven . Het positiespel en de passing van V3 waren in mijn ogen beter dan dat van Maasbracht maar helaas leverde dit geen doelpunt op.

Het begin van de tweede helft werd Maasbracht sterker. Dit viel te wijten aan de vermoeidheid van enkele spelers die de 2de wedstrijd in 3 dagen speelden. In deze fase van de wedstrijd kreeg de tegenstander ook enkele kansen en kwamen we goed weg door enkele mooie reddingen van Renier die zijn debuut maakte bij het grootste bazen-seniorenteam van midden-Limburg, chapeau!. Na ongeveer 75 minuten spelen kreeg V3 een corner toegekend van Dhr. D. Stienen. Johnno Nouws krulde de bal over de keeper en verdedigers heen richting de 2de paal en daar stond niemand minder dan Tesfalem, King of the Tigrinya and the First Men, Lord of the High House, and Protector of the Breierein om de bal tegen het netje aan te prikken. 1-0 werd ook de eindstand van deze wedstrijd. Al met al een mooi resultaat en ik ben zéééééééééér benieuwd wat we er volgende week weer van gaan bakken tegen Brevendia 3.