Zaterdag 30 september.

De wedstrijd stond klaar tegen Maasbracht. Het weer was goed, de spelers waren fit en iedereen was er klaar voor. De wedstijd begon en het ging erg gelijk op. Wat opviel was dat de spelers van Maasbracht geen beste vrienden waren met onze geliefde scheidsrechter. Vooral de keeper en nummer 11 waren erg aan het kloten op onze scheids. Op een gegeven moment liepen de gemoederen hoog op. Phil was in duel met die geliefde nummer 11. Het duel was volgens nummer 11 niet helemaal fair gelopen en hij zocht de confrontatie op met onze Phil. Uiteindelijk gaf meneer nummer 11 een kopstoot en is met heel veel geluk maar 10 minuten van het veld gestuurd, dit waren 70 minuten te weinig helaas. Dit had rood moeten zijn. Maargoed, de wedstrijd ging verder en Veritas was de bovenliggende partij. Uit het niets een prachtige paas uit de lucht op Pim Mestom. Pim bedenkt zich geen moment en paast de bal uit de lucht heerlijk door naar Mike. Mike maakt de actie en scoor op grandioze wijze door de verdediger en de keeper uit te spelen de 1-0. GOAAAAAAAAAAAAAALLLLLLL MIKE DIERX A.K.A ELLL CHAAAAPPPOOOOOOOOOO. EINZ ZU NULLLL VERITASSSS.

De wedstrijd ging verder en Veritas gaf de tegenstander geen ruimte. Maar toch zag de tegenstander een klein gaatje en maakte de 1-1…

Het derde liet het er niet bij zitten en ging vol goede moed door met het goed spel. Met resultaat! De enige echte Phil van Heugten maakte de prachtige 2-1. Het was een groot veld en op de hoofdtribune. De hele tribune zat vol en er werd zelfs een wave ingezet! Wat een sfeer, wat een passie.

Op het laatste moment was er nog een kleine tackle van onze wereldkeeper Dre. De tegenstander nummer 11 stelde zich ontzettend aan . Als je het aan mij vraagt was het een swabbe. Maargoed wie ben ik.

Het eindsignaal klonk en de eerste 3 punten van dit seizoen zijn binnen! Laten we deze goede koers voortzetten. Op naar het kampioenschap!!!!!