VSN 2017

Flyer algemeen 2017 1 2

Zondag 17 september was het weer zover, de laatste bekerwedstrijd staat op het programma en wel tegen het altijd lastige Brevendia 3. Na de vorige bekerwedstrijden tegen Someren 9 en MBC ’13 2 en daarbij de oefenwedstrijden tegen Veritas 4 en De Valk 6 heeft V3 een goede voorbereiding gehad. Iedereen is weer terug van zijn wel verdiende vakantie en kan er vandaag vol tegenaan. Veritas 3 moet met minimaal 3 doelpunten verschil winnen anders gaat het bekeravontuur niet verder.

V3 verzameld voor de verandering eens een uur van tevoren in plaats van 45 minuten. Voor sommige mensen blijft de app in de gaten houden toch lastig. Dit zorgt ervoor dat op het laatste moment nog sommige basis plaatsen worden gewisseld. Daarnaast zijn er bij V3 ook altijd bij die denken dat we verzamelen als de wedstrijd begint waardoor een weekendje naar Vegas toch wel in de buurt komt. Na een goede warming up staat V3 dan toch klaar.

De eerste 20 minuten gaat het gelijk op maar al gauw komt Brevendia op voorsprong daarnaast raakt V3 vaste waarde Michael kwijt door een pijnlijke knieblessure. Brevendia blijft drukzetten en snel achter elkaar volgen de volgende doelpunten en blessure van Patrick elkaar op. Nu merkt V3 toch wel dat ze eigenlijk met te weinig man zijn begonnen, de vakantie heeft zijn werking goed gedaan.

Als de wedstrijd eindigt in een 0-4 winst voor Brevendia wenst V3 ze het beste toe in de beker. Waardoor V3 helaas verloren is maar niet rouwig is op het niet verder komen in de beker.

Volgende week gaat de competitie pas echt beginnen dat is het doel waar V3 zich naartoe werkt! Succes mannen!