klik hier voor een blanco formulier AVG en Auto.Incasso

Veritas 2 heeft een zwaarbevochten overwinning behaald in de thuiswedstrijd tegen DESM 2. Door deze overwinning doet Veritas 2 nog mee in de top van het klassement.
Veritas 2 schoot als een komeet uit de startblokken en in de 2e minuut was het al raak. Pascal Ressen krulde een vrije trap onhoudbaar voor de doelman in de bovenhoek: 1-0.
In de 16e minuut werd de voorsprong verdubbeld. Weer was Pascal Ressen, die een penalty feilloos verzilverde, de doelpuntenmaker. De scheidsrechter, dhr. Bouten uit Helden, had naar de strafschopstip gewezen, nadat een verdediger van DESM 2 hands had gemaakt in het 16-metergebied na een schot van Marco Timmermans.
Veritas 2 dacht de buit al binnen te hebben en verslapte enigszins. Hiervan profiteerde DESM 2. Uit een verre inworp kwam de bal in de 18e minuut bij een speler van DESM 2 terecht. Deze kon ongehinderd binnen schieten: 2-1.
Veritas 2 was wakker geschud en in de 25e minuut was de marge weer twee doelpunten. Een vrije trap van Niels Groot werd door een verdediger van DESM 2, zwaar gehinderd door Yves Haelewijn, achter zijn eigen doelman gewerkt: 3-1.
Lang bleef deze stand niet op het scorebord staan. In de 32e minuut werd een lange bal vanuit de verdediging van DESM 2 Veritas 2 fataal. Er was enige miscommunicatie tussen doelman Menno Hansen en aanvoerder Kay Wilmsen, waarna deze laatste de bal, over Menno heen, in het eigen doel werkte. 3-2 dus.
In de eerste helft gebeurde er verder weinig meer en met deze stand ging men dan ook rusten.
Tijdens de tweede helft probeerde DESM 2 van alles om de gelijkmaker te produceren. Deze ploeg hanteerde veelal de lange bal om hun spitsen in stelling te brengen. De verdediging van Veritas 2 gaf echter weinig kansen weg. Probleem was echter wel dat Veritas 2 niet meer aan voetballen toe kwam. De fysiek sterke tegenstander veroverde veel ballen op het middenveld en kwam er al eens een bal bij de voorhoedespelers van Veritas 2 terecht, dan werd deze al in een vroeg stadium verloren. Het enige wapenfeit van Veritas 2 in de tweede helft was een vliegend schot van Yves Haelewijn, dat naast vloog.
DESM 2 kreeg nog een kans op de gelijkmaker. In de laatste minuut kon een speler van DESM, na weer een verre inworp, op doel schieten. Menno Hansen kon dit schot echter keren en de aansluitende corner leverde gelukkig ook geen doelpunt op. In de stand kwam dan ook geen verandering meer.
Na het laatste fluitsignaal was de opluchting dan ook groot. Met veel inzet had men de overwinning over de streep getrokken.

Verslag: HvdH

Man of the match: Pascal Ressen ( was belangrijk met twee doelpunten)

desm1desm2desm3desm4desm5desm6desm7desm8desm9desm10desm11