klik hier voor een blanco formulier AVG en Auto.Incasso

Op 18 februari 2018 stond de uitwedstrijd bij koploper GSV’28 op het programma voor de mannen van V2. Voor aanvang van de wedstrijd was het verschil in punten 3. Vooraf was er weinig bekend van de tegenstander, maar dat ze bovenaan staan zegt natuurlijk wel wat. We konden onze borst nat maken.

De start was voortvarend voor V2. We hadden het beste van het veldspel en het doel van de tegenstander werd veelvuldig opgezocht. Vooral Pascal Ressen kwam vaak in kansrijke positie. Het ontbrak hem echter net aan de finesse waardoor het net niet gevonden werd. GSV’28 zette hier niet al te veel tegen over. Vooral de standaardsituaties leverden gevaar op, maar invaller-doelman Dré Clement was hierbij immer attent. De rust werd ingegaan met een 0-0 tussenstand.

De 2e helft bracht meer spektakel dan de 1e. Zo kwam V2 al snel op voorsprong. Jasper Hupkens sneed met een mooie dribbel door de verdediging en loste een schot op doel. De keeper liet de bal los en Pascal Ressen was er als de kippen bij om de rebound te verzilveren: 0-1
Kansen bleven er na de openingstreffer komen voor V2. Men had de wedstrijd in het slot moeten gooien, maar dit werd verzuimd. Uit een snelle counter kon 3 keer op doel worden geschoten maar telkens was het de keeper of een verdediger die de bal voor de lijn wist te keren.
Waar de kansen niet worden verzilverd worden deze aan de andere kant vaak wel benut. En zo geschiedde. Uit een spaarzame uitbraak werd een GSV’28 aanvaller vrij voor onze keeper gezet en deze rondde koelbloedig af: 1-1
Na de gelijkmaker golfde het spel wat op en neer. Beide teams wilden de 3 punten binnen slepen en leken geen genoegen te nemen met een punt. Uiteindelijk trok GSV’28 aan het langste eind. 5 minuten voor tijd werd er op rechts een aanval op gezet. De gegeven voorzet bleek te machtig voor onze keeper en de bal viel voor de voeten van de GSV’28 spits. Deze bedacht zich niet en schoof de 2-1 binnen. Een fikse domper vlak voor tijd. Met man en macht werd er nog op zoek gegaan naar de gelijkmaker, maar behoudens een kopbal van Stefan Ressen in de handen van de keeper, werden er geen grote kansen meer gecreëerd. Na ruim 90 minuten vond de goed leidende scheids het welletjes en floot hij voor het einde van de wedstrijd.

Naast het verlies van de 3 punten, verloren we ook nog een speler. Niels Dullens brak in de slotfase, wat achteraf bleek, 3 middenvoetsbeentjes en staat geruime tijd aan de kant. Een flinke teleurstelling en we wensen hem een spoedig herstel toe.

Conclusie van vandaag: De gemiste kansen braken ons wederom op en de achterstand op GSV’28 is opgelopen tot 6 punten. Een vervelende middag die we snel kunnen vergeten. Aan alle supporters bedankt voor de komst en tot volgende week bij de thuiswedstrijd tegen Helden. Dan weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen, die dan hopelijk wel worden verzilverd.

Verslag: Tom van den Heuvel

Man of the match: Jasper Hupkens ( Goede verdedigende partij met diverse aanvallende impulsen)

gsv1gsv3gsv2gsv6gsv4gsv7gsv5