Webshop

webshop

Sponsoren Wagenpark

wagenpark

VSN 2018

vsn

Verjaardagen

 

AVG Verklaring

(Status 23 april 2018)
klik hier voor een blanco formulier AVG en Auto.Incasso

 

De derde competitiewedstrijd, die voor Veritas 2 op het programma stond, was de thuiswedstrijd tegen Panningen 2.  Veritas 2 was in de eerste helft de bovenliggende partij. Met goed combinatiespel werd Panningen teruggedrongen op eigen helft. Tot echt grote kansen leidde dit niet, buiten een goede steekbal van Jaro Kuppens op Niels Groot, waarna Niels de bal voorzette na een goede passeeractie. De bal werd echter net gemist door Pascal Ressen.
Enkele minuten later kreeg Panningen een eerste kansje. De bal werd echter geblokt door Kay Wilmsen.
In de 25e minuut rukte Jasper Hupkens met de bal aan de voet op vanaf het middenveld. Vanaf een meter of 27 schoot hij uit het niets op doel, waarbij de bal als een kanonskogel in de kruising vloog, 1-0. Het was een prachtig doelpunt te vergelijken met een “trekstoeät van Jan Ceulemans” in zijn goede jaren.

 

Veritas probeerde de 2-0 te scoren en kreeg nog enkele kansjes maar het doel werd niet getroffen.  Door goed druk te zetten op de keeper van Panningen kon deze de bal niet goed uitverdedigen. Jasper kreeg de afvallende bal in zijn voeten en lobde deze in een keer over de keeper. De bal zeilde jammer genoeg rakelings over doel. Aan de andere kant kreeg Panningen in de 35e minuut een vrije trap nabij de cornervlag. De bal, die in feite te laag werd voorgezet, werd door Jaro gemist en vloog tot verbazing van iedereen achter Menno Hansen in het doel, 1-1. 
Ondanks dat Veritas het beste van het spel had ging men met een gelijke stand de rust in. 

 

In de tweede helft speelde het spel zich voornamelijk af op het middenveld. Het goede combinatiespel, dat Veritas in de eerste helft op de mat legde, was niet terug te zien. Beide elftallen kregen enkele kleine kansen.  Middels enkele wissels probeerde Jan om de 3 punten alsnog binnen te slepen.  Er vielen echter geen grote kansen te noteren. Panningen voerde het laatste kwartier de druk lichtelijk op. Dit resulteerde in de laatste 5 minuten van de reguliere speeltijd op een schot op doel, waarbij de bal slecht werd weggewerkt door de Veritas verdediging. De bal kwam in een kluts, waarna hij met een beetje mazzel in het doel werd getikt, 1-2. 
Veritas probeerde met man en macht de gelijkmaker te scoren en zette druk op het doel van Panningen. Dit leidde in de 88e minuut nog tot een schot op de paal van Yves Haelewijn. 

 

Kort daarna floot de goed leidende scheidsrechter Van Riet af en was de tweede nederlaag van dit seizoen een feit.

 

Wedstrijdverslag: Noud Snijkers

 

Man of the match: Jasper Hupkens ( scoorde een wereldgoal en speelde een prima wedstrijd op het middenveld)

pann1pann2pann3pann4pann5pann6pann7pann8pann9pann10pann11pann12

 

Veritas Twitter

Scroll to top