Veritas – Geusselt Sport

Over de eerste helft zijn er weinig wapenfeiten te melden, het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af. De twee teams bleven goed in de organisatie voetballen, strijd was er wel maar voor de doelen gebeurde er zeer weinig. Het was duidelijk dat Geusselt Sport gekomen was voor een punt en daarvoor werden alle registers opengetrokken. In de tweede helft probeerde Veritas de bakens te verzetten en had men meer van het spel. Alleen moest men beucht zijn op de lange diepe ballen van Geusselt Sport. Het eerste noemenswaardige feit vond plaats in de 53e minuut toen Koen Stoop mocht aanleggen voor een vrije trap net buiten de zestien, zijn inzet spatte echter uiteen op de lat. Enkele minuten later werd Jordi Beelen gelanceerd op rechts maar zijn inzet werd net voor doel van richting veranderd en de bal ging naast het doel. In het laatste kwartier kreeg Veritas een hele serie aan hoekschoppen maar ook uit deze mogelijkheden werd niet gescoord.

Geusselt Sport bediende zich van lange ballen met als doelde snelle spitsen te bereiken ook dit werd kundig opgevangen door de Veritas verdediging. Koen Stoop kreeg nog een grote kans in de 77e minuut toen hij alleen voor de keeper verscheen maar deze reageerde zeer alert en verhinderde zo een doelpunt. Dezelfde doelman behoedde Geusselt Sport in de 85e minuut wederom voor een achterstand door een inzet van Jordi te pareren.

Na een aantal minuten blessuretijd floot scheidsrechter Kolenberg de wedstrijd ten einde.

Komende zondag speelt Veritas wederom een thuiswedstrijd en wel tegen Simpelveld.