Bruheze – Veritas

De bekerwedstrijd tegen Bruheze is gespeeld op donderdag 9 november op verzoek van Bruheze.

Vanaf de start van de wedstrijd maakte Veritas duidelijk dat er niets te halen viel. Bruheze trok zich terug en probeerde met diepe ballen hun enige spits te bereiken, dit had al en de derde minuut succes toen uit het niets de spits Robin Kemper de 1 – 0 scoorde. Veritas bleef rustig voetballen en probeerde met snelle combinaties en snelle balwisseling de muur van verdedigers te ontrafelen. Succes had dit en de 23e minuut toen de bal door Folkert van Gansewinkel werd voorgegeven en Jordi Beelen op de juiste plek stond om zijn eerste van de avond te maken 1 – 1. Veritas ging rustig door en speelde geduldig de bal rond, Bruheze probeerde wel via snelle diepe ballen de spits te bereiken maar de verdediging stond als een huis. Sjoerd Linssen speelt de bal vanaf de middellijn diep op Jordi en deze zet de bal in een keer voor waardoor Folkert doeltreffend kan afronden 1 – 2.

Luttele minuten later mag Sjoerd Linssen aantreden voor een strafschop gegeven door scheidsrechter Linders uit Belfeld vanwege het neerhalen van Jordi Beelen, Sjoerd blijft ijzig kalm en scoort de 3 – 1. Na de rust gaat Veritas verder waar het gebleven was rustig opbouwen en geduldig wachten totdat de mogelijk er is, en die komt er in de 51e minuut Jordi scoort zijn tweede treffer van de avond en brengt hiermee de stand op 1 – 4. De wedstrijd is gespeeld Bruheze probeert nog verkrampt wat terug te doen maar het klassenverschil is te groot. Veritas loopt nog verder uit via Rik Heymans in de 60e minuut en in de 68e minuut maakt Folkert ook zijn tweede van de avond en brengt hiermee de eindstand op het scorebord 1 – 6. Veritas gelooft het verder wel en speelt de wedstrijd rustig uit.

Weer een bekerronde verder.