Webshop

webshop

WOZwaarde actie

wozwaarde

Sponsoren Wagenpark

wagenpark

VSN 2018

vsn

Verjaardagen

 

Op 11 mei stond de laatste thuiswedstrijd van ’t Derdje op het programma. Op donderdagavond was Merefeldia de tegenstander. Je kon er donder op zeggen dat het een spannende wedstrijd zou worden want er moest gewonnen worden. De donder hing letterlijk en figuurlijk in de lucht.

Tijdens de warming up kwam de zon zelfs tevoorschijn. Met een vochtige grasmat, een lekker zonnetje aan de hemel en al met al een krijgszuchtig Veritas 3 aan de aftrap begon de wedstrijd. De stormbal werd gehezen en Veritas 3 zette Merefeldia direct onder druk. Onder het mooie motto “Ze weite het neet meer” verliep het begin van de wedstrijd goed. De eerste kansen werden gecreëerd maar helaas niet afgemaakt. Wie wint zaait zal storm oogsten.. Door het missen van deze kansen verzuimde Veritas op voorsprong te komen. Hierdoor groeide de hoop van Merefeldia en moest Menno a.k.a. Badr Handdook een paar keer reddend optreden. Dit was echter een storm in een glas water want een paar minuten later scoorde sloopkogel Rob de 1-0. Een lange bal van achteruit kwam via-via bij de lichtvoetige Rob terecht die vervolgens via de rechterkant van het doel raak schoot. Aan het einde van de eerste helft was het geen storm in een glas water maar een storm op de Breierein. De regen kwam met bakken uit de hemel. Gelukkig floot de scheids voor de welverdiende theepauze.

De tweede helft is niet noemenswaardig. Conclusie: Veritas 3 punten rijker door een 1-0 overwinning op Merefeldia.

Om alvast in de stemming te komen voor het weekendje en omdat het toepasselijk was bij deze wedstrijd: “'t dondert en 't bliksemt en 't regent meters bier, Het wordt dus pompen of verzuipen da's de enige manier. Om de juiste koers te varen met de wind in onze rug, Geniet met volle teugen, zulke tijd komt nooit terug”.

Banner

Veritas Twitter

Scroll to top