VSN 2017

wo mei 24 @12:00AM
Yves Haelewijn 1993

Oda – Veritas 3 8 april 2017

Zondag 8 april 2017 stond de wedstrijd ingepland tegen FC Oda. Voor V3 is dit een belangrijke wedstrijden aangezien ze voorlaatste staan. Om degradatie te voorkomen moet de jonge ploeg nog een aantal punten pakken.

Het begon allemaal bij het verzamelen bij ons vertrouwelijke café Sjeap in Neeritter. Alles zag er rooskleurig uit. De shirt waren aanwezig en de spelers ook zelfs de supporters (lees: voetbalvrouwen).. op één speler na. Jawel Menno Hansen onze invaller, hem was het niet gelukt om op tijd te komen. Zijn reden was… dat had hij niet.

Desalniettemin waren we compleet om te vertrekken naar Weert. Na enkele wegversperringen en omleidingen komen we aan op het grasveld van Oda.

De opstelling

Erik groot maakt de opstelling bekend, deze luidt:

Menno Bart, Erik, Ben, Bas Alan, Sjoerd, Jur Pim, mike, phil

Bank: Patrick, Tesfalem, mark, michael en Joran. Dre was helaas afwezig omdat hij forellen moest vangen Sem was helaas afwezig omdat hij ernstig bezig was met het versieren van biertjes

Tijdens de wedstrijd bespreking komt onze wildeman: Bartnevels (duurzaamheids manager van ,van Gansenwinkel) erachter dat hij zijn vaseline is vergeten om zijn teder tepeltje mee in te smeren. Hij denkt er nog even over na om tijgerbalsem te gebruiken maar doet dit vervolgens niet.

Alle details zijn besproken en iedereen is klaar voor de wedstrijd. zoals joel Breukers zou zeggen: we gaan voor goud!!

Met de tos wint Erik groot, dit staat misschien wel gelijk aan het kwijtschelden van een boete. (een detail is dat erik wel wat verminderingen kan gebruiken).

De eerste helft.

Onder leiding van onze flitstende verslaggever Joran, kunnen alle details live gevolgd worden op onze groepsapp. Hij geeft zelfs aan dat Patrick ná een sluwe vlaggenwissel plaats kan nemen op de bank, zodat mark letterlijk het stokje over kan nemen.

Veritas begint erg sterk aan de wedstrijd nadat oda de bal probeert rond te tikken. Veritas is fel en geeft gelijk een vrije trap weg. Sjoerd is te laat . Oda profiteert bijna van een slechte bal, maar menno ziet de bal naast zijn goal verdwijnen. Vervolgens krijgt Oda een kans, die eindigt met buitenspel. Desalniettemin had BaasBas het doelpunt kunnen voorkomen door een uitstekend ingezette sliding.

Oda is aan het drukken waardoor veritas inzakt. Hieruit ontstaat een grote kans van Oda, maar deze eindigt wederom langs de goal van V-3.

Nu is veritas aan de beurt aan de linkerkant met een mooie actie van Jur, hij krijgt de bal nog voor de goal van Oda. Alleen Pim krijgt deze bal niet goed verwerkt. Vervolgens krijgt Phil nog een kans om te schieten op goal. Dit schot is alleen iets te zwakkie om tot gevaar te brengen. Veritas neemt het initiatief, echter leidt dit nog niet tot kansen.

Op het moment dat Veritas in een betere fase zit weet Alan zijn goal te maken. Vanuit een hoekschop kopt ALAN de bal in het net.

Het vervolg van de wedstrijd is zo flitsend dat ik deze even moet samenvatten.

Pim maakt de 0-2 Sjoerd maakt de 0-3 mike schiet mis Patrick maakt de 0-4 Sjoerd maakt de 0-5

Eindsignaal

Topprestatie van de boys van V3.

Mei 2017
Z M D W D V Z