Webshop

webshop

WOZwaarde actie

wozwaarde

Sponsoren Wagenpark

wagenpark

VSN 2017

Flyer algemeen 2017 1 2

Jarigen

vr juni 30 @12:00AM
Ron Maessen 1978
vr juni 30 @12:00AM
Sieb Munnecom 2000
za juli 01 @12:00AM
Jan Aben 1958

Wedstrijdverslagen

Teamuitje Veritas 1

 

Ter afsluiting van een geweldig seizoen hebben we met het team Aken bezocht, jammer dat niet iedereen erbij kon zijn, we hebben desondanks genoten.

Op vrijdagmiddag werd eerst koers gezet richting het Pumpke waar eerst een goede bodem werd gelegd.

In Aken aangekomen werden allereerst de kamerindeling bekendgemaakt en daarna geïnspecteerd, en na een welkomstdrankje aan de hotelbar werd richting centrum gelopen. Het was er gezellig druk want er vond hier een street festival plaats er was dan ook heel gauw veel sfeer.

De verdere details van het avondverloop zal ik u besparen.

Op zaterdag morgen was het verzamelen en werd koers gezet richting Maastricht naar Fun Valley om precies te zijn. Enkele chauffeurs hadden de toeristische route genomen en na enkele omzwervingen kwam men toch heelhuids aan op de plaats van bestemming.

Ook hier werd eerst een drankje naar keuze genuttigd, en om de wachttijd te verkorten werd er door sommigen een heuse tafeltennisvoetbalcompetitie gehouden.

Iets na 1 uur werd er dan toch echt begonnen aan datgene waarvoor we gekomen waren namelijk een rondje voetgolf onder de deskundige begeleiding van Ramon Voorn. Dat er natuurlijk menig balletje de verkeerde kant opging moge duidelijk zijn, al lag dit aan de wind en de gesteldheid van de piste volgens de kenners. Er werden twee team geformeerd, de jongeren onder leiding van Sjoerd Linssen tegen de oudjes onder aanvoering van Peter Hansen.

Het zal nooit duidelijk worden of de regels strikt werden nageleefd, aan het einde van de negende hole werd duidelijk dat de oudjes toch iets beter waren in dit spel.

Na afloop werd er naar het “clubhuis” getrokken en de nodige versnaperingen genuttigd, omdat er nog voldoende tijd over was tot de BBQ. Werd er een voetvolley competitie opgestart op het strand, de teams hadden verschillende samenstellingen dus wie er nu precies gewonnen had laten we maar in het midden. Feit is dat we na afloop van de BBQ een geslaagde dag hebben gehad met een mooie activiteit. Weer terug in Aken werd eerst de kampioen van de “knakenpot” bekendgemaakt en de winnaar (Mike Betting op de voet gevolgd door Remy en Sjoerd Zuthof) mocht een T-shirt met opdruk in ontvangst nemen. De avond werd afgesloten in het uitgaansleven van Aken, en op zondagmorgen werd de thuisreis naar Neeritter ingezet.

Al met al een zeer geslaagd weekendje te noemen en de dank gaat dan ook uit naar de organisatoren.

IMG 19931

IMG 19981

IMG 20011

IMG 20171

IMG 20291

IMG 20431

IMG 20591

IMG 20631

IMG 20661

IMG 20701

IMG 20721

IMG 20761

IMG 20781

IMG 20951

IMG 21081

IMG 21271

IMG 21401

IMG 21421

IMG 21541

IMG 21551

De Valk – Veritas

 

De tweede ontmoeting met De Valk is door deze gewonnen met dezelfde cijfers als de wedstrijd in Neeritter.

De Valk kon het wat rustiger aandoen en Veritas was alleen in het begin van de wedstrijd enkele keren gevaarlijk. Toen in de 28e minuut Joris Hermans de 1 – 0 scoorde was het duidelijk dat het een bijna onmogelijke opgave zou worden voor Veritas. Als er dan momenten waren om te scoren werd er te lang gewacht of nog een keer teveel gekapt en gedraaid. De wedstrijd kabbelde voort echte kansen waren er niet meer Veritas kon niet meer en De Valk vond het welletjes dat Sherry Kindo Kamara er in de 80e minuut nog 2 – 0 van maakte is voor de statistiek.

Veritas kan met opgeheven hoofd de zomerstop in, het is een geweldig seizoen geweest mede dankzij de altijd aanwezige schare vaste supporters.

Peter Hansen kreeg zijn publiekswissel en toen hij het veld afliep galmde er een daverend applaus van de tribune. Na 21 jaar komt er een einde aan zijn carrière bij Veritas 1.

Alle supporters en sponsoren hartelijk bedankt voor jullie bijdrage dit seizoen.

Toon bedankt voor de foto’s

IMG 97351

IMG 97461

IMG 97541

IMG 97581

IMG 97681

IMG 97761

IMG 97841

IMG 97881

IMG 97941

IMG 97971

IMG 98031

IMG 98191

IMG 98361

IMG 98451

IMG 98511

IMG 98661

IMG 98851

IMG 98961

IMG 98981

IMG 99071

 

Veritas – De Valk

 

De eerste wedstrijd in een tweeluik voor promotie naar de eerste klasse is voor Veritas op een teleurstelling uitgelopen.

Beide ploegen beginnen ietwat afwachtend aan de wedstrijd Veritas dringt iets meer aan in de beginfase. Na een tiental minuten wordt de wedstrijd iets levendiger De Valk kruipt uit haar schulp en er ontspint zich een gelijk opgaande wedstrijd. Veritas krijgt enkele mogelijkheden maar deze worden of te slap ingeschoten of naast het doel gedeponeerd. De Valk probeert via hun snelle buitenspelers het doel van Veritas te bereiken maar verder dan enkele pogingen komt men niet, het spel golft op en neer de tweede bal is vaak voor De Valk maar deze wordt net zo snel weer ingeleverd. Op slag van rust krijgt Sjoerd Linssen nog een goede kans op een treffer maar zijn kopbal verdwijnt net naast het doel.

In de tweede helft wordt er door Veritas uit een ander vaatje getapt men is alerter en dwingt De Valk meer en meer terug. Er wordt meer druk naar voren uitgeoefend, maar verdedigend staat De Valk goed en er wordt weinig weggegeven. Veritas moet het dan hebben van de stilstaande momenten zoals vrije trappen en hoekschoppen, deze halen het ook net niet en worden net naast of over het doel gedeponeerd.

De Valk daarentegen blijft gevaarlijk met de counteren net als Veritas wat overmoedig wordt en nog meer op de aanval wil spelen slaat De Valk tot tweemaal toe. In de 77e minuut ligt de rechterflank van Veritas open en dit geeft de snelle Jorg van Galen de ruimte om alleen op doelman Mike Betting af te gaan, Mike toucheert het lage schot nog maar de bal verdwijnt in het net  0 – 1. Veritas is aangeslagen het vele aanvallen heeft zijn tol geëist van de spelers bij velen is het op, maar toch probeert men op het tandvlees nog de gelijkmaker te forceren. Maar in de 84e minuut slaat De Valk weer toe in de persoon van Sherry Kindo Kamara deze snelle buitenspeler scoort de 0 – 2. Het is dat Mike nog enkele reddingen verricht anders was de wedstrijd van aanstaande maandag een formaliteit geworden, nu houdt Veritas nog een kleine kans op promotie.

Maandag aanstaande de allerlaatste wedstrijd van dit geweldig verlopen seizoen in Valkenswaard, we beginnen om 15:30 uur.

Met dank aan Toon voor de foto’s

IMG 94911

IMG 94941

IMG 94981

IMG 95041

IMG 95121

IMG 95151

IMG 95161

IMG 95291

IMG 95361

IMG 95501

IMG 95571

IMG 95621

IMG 95641

IMG 95801

IMG 95841

IMG 95911

IMG 96041

IMG 96251

IMG 96261

Zondag 28 mei, D-Day voor het derde van Veritas !

De inhaalwedstrijd tegen Laar 4 was de laatste en misschien wel belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Wilden we niet degraderen moest deze wedstrijd gewonnen worden. We waren echter afhankelijk van de wedstrijd tussen Mifano 5 en RKSVO 4.

We wisten dat Laar een sterke tegenstander was aangezien we in het uitduel bijna 90 minuten hebben moeten verdedigen (1-1 eindstand, na een wereldgoal van Mike). Vandaar ook de donderspeech van Snuttie a.k.a. Professor Erik senior Groot: Niets weggeven, van de eerste minuut erop knallen en alles geven ! Dit waren letterlijk de strijdkreten die we toegeworpen kregen. Na een uitstekende en scherp ogende warming-up waren we klaar om nog een keer te shinen dit seizoen.

Opstelling: Menno in de goal (hij was voor de 2de keer op rij te laat, bedankt voor de knaken Menno), Sem Erik Ben en Bas vormden samen de ondoordringbare verdediging, op het middenveld moesten Sjoerd Mike en Patrick in eerste instantie de verdediging ondersteunen met als extra creatieveling Niels (Die weer eens van grote waarde bleek), de bazen 11 werden afgemaakt door Tesfalum (ik heb geen idee hoe je zijn naam schrijft) en Arnold, zij moesten voor de doelpunten gaan zorgen.

Vanaf de aftrap was al snel te merken dat Veritas nog ergens voor speelde en Laar niet meer. We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen na 15 minuten op een 1-0 voorsprong ! Niels ging vanaf het middenveld met de bal aan de wandel en vond de vrijstaande Noud, met een geniale een twee speelden Niels zich vrij en kon behendig de 1-0 binnen schuiven. Op enkele kleine kansjes en pittige, maar faire duels na gebeurde er niet veel in de 1ste helft.

In de rust werden er drie wissels doorgevoerd. Phil kwam erin voor Tesfalum, Ben (die weer eens te laat was met vrij pakken op het werk) werd vervangen door Michael en Maarten kwam erin voor Bas. Het begin van de 2de helft was wederom uitstekend. Na een goede corner van Niels was het Phil die bij de 2de paal helemaal vrij stond. Je raadt het nooit maar Phil blijkt een gouden Willy te hebben (Lisa kijk uit), hij scoorde namelijk met zijn edele delen. Laar probeerde het spel te maken, maar ze kwam neet door de verdediging heen!. Veritas is vooral gevaarlijk in de counter en krijgt zo ook nog een aantal goede mogelijkheden, je zult het altijd zien dan valt hij aan de andere kant. En jawel hoor, na een misverstand in de verdediging kan de rechtsbuiten van Laar de bal makkelijk binnen tikken 2-1!. Veritas rechtte echter de rug en wie anders dan goudhaantje Niels wist nog tweemaal het net te vinden. Vooral de 3-1 was schitterend, na een Pirlo paas van Phil the golden wiener kon Niels alleen op de keeper af en ronde netjes af!

De laatste wedstrijd van het seizoen dus afgesloten met een 4-1 overwinning ! Zoals we eigenlijk al wisten werd de wedstrijd tussen Mifano en Ospel niet gespeeld. Het is tot op de dag van vandaag nog niet bekend wat er verder gaat gebeuren. Dus niemand weet of we nu gaan degraderen of niet.

Banner

Op het programma stond FC Cranendonck 3 – Veritas 3, een wedstijd die erg belangrijk was voor Veritas erg belangrijk is de strijd om niet te degraderen.

De wedstrijd begon om 10 uur. Een speciaal woord van dank aan Pascal Ressen en Marco Timmermans die Veritas 3 uithielpen tijdens de wedstrijd.

In het 1e kwartier van de wedstrijd werd het spel voornamelijk gespeeld op het middenveld. Al snel kwam Veritas beter in de wedstrijd. De eerste grote kans van de wedstrijd kwam in de 18e minuut voor de mannen van Veritas. Pascal kwam oog in oog met de doelman van Cranendonck. Echter was hij niet in staat de doelman te passeren, tussenstand 0-0 met een beter voetballend Veritas. Cranendonck is en de 1e niet tot een kans kunnen komen omdat ze niet in de wedstrijd kwamen, mede door het goede spel van de mannen in het oranje. In de 1e helft heeft Veritas nog een grote kans gehad. Mike brak uit over de rechter flank en wist met een goede voorzet het hoofd van Marco te bereiken. Marco kopte de bal in de handen van de doelman, weer geen doelpunt voor Veritas. Cranendonck zette een goede counter in waarop Veritas geen antwoord had. Uit deze counter wisten ze, zeer onterecht, een doelpunt te maken. 1-0 voor Cranendonck

Het was rust en de spelers ging thee drinken. In de rust werden de mannen van Veritas nog een keer flink aangemoedigd om nog een keer 45 minuten alles te geven.

Begin 2e helft met wederom een sterk Veritas. Jur kwam al snel tot een goed schot maar raakte helaas de paal. Niet lang daarna een uitbraak van Mike, maar weer redde de keeper. Naarmate de 2e vorderde kwam Cranendonck meer in de wedstrijd en het spel ging van de ene helft naar de andere. Veritas kreeg in deze fase nog een paar kansen. Zo had Pascal nog een puntertje richting het doel, maar deze was te zacht. Veritas kreeg nog een vrije trap van 30 meter. Deze werd genomen door Bas. Helaas ging deze vrije trap net naast het doel.

In de laatste fase van de wedstrijd was Veritas nog steeds de bovenliggende partij maar kwamen niet meer tot 100% kansen.

De scheidsrechter floot af. 1-0 FC Cranendonck. Weer geen 3, zwaar verdiende, punten voor een beter voetballend Veritas.

Banner

Subcategorieën

Veritas Twitter

Verjaardagen

Juni 2017
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Inlogformulier

Scroll to top