Laatste Nieuws

Veritas 2 verliest bij koploper GSV’28 2

Op 18 februari 2018 stond de uitwedstrijd bij koploper GSV’28 op het programma voor de mannen van V2. Voor aanvang van de wedstrijd was het verschil in punten 3. Vooraf…

Matchday!

   

De Gouden 10

"De Gouden 10" Hier vindt u de actuele stand van "De Gouden 10"Klik Hier   Wil jij ook kans maken op de snelstijgende jackpot van de volgende ronde, meld je dan aan…

VVV Venlo - Vitesse

SPECIAAL VOOR DE LEDEN VAN VV VERITAS NEERITTER!

Wedstrijdwijzigingen

LET OP !!!!! BELANGERIJKE MEDEDELING !!!!! De wedstrijden van komende zondag, zullen door omstandigheden niet in Neeritter worden gespeeld. Veritas 1 - Centrum Boys 1: Tuddernderweg, Sittard   Veritas 2…

Wedstrijdwijziging

LET OP !!!!! BELANGERIJKE MEDEDELING !!!!! De wedstrijden van komende zondag, zullen door omstandigheden niet in Neeritter worden gespeeld. Verits 35+1 - GKC/RKHVC 35+1: Sportpark 't Heukske, Kelpen-Oler

Webshop

webshop

WOZwaarde actie

wozwaarde

Sponsoren Wagenpark

wagenpark

VSN 2018

vsn

Verjaardagen

 

Veritas Organiseert in de eerste helft van het voetbalseizoen het Veritas Darts League!
Het gaat hierbij om een koppelstoernooi. De wedstrijden worden gespeeld op donderdag avond in de kantine. 501 best out of 5 legs.
De teams worden op de site geplaatst met telefoonnummer van de captain. Dit is bedoeld om onderling te ruilen wanneer verhinderd.

Meedoen is gratis en de winnaars van het toernooi krijgen een fantastische prijs! Afhankelijk van het aantal teams zal gekeken worden voor een volledige competitie (uit en thuis) of een enkele competitie.
Op de donderdag worden 2 wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd begint om 21:30 uur en de volgende meteen daarna.
Speelschema wordt in sportlink gezet waardoor deze zichtbaar wordt op de website en in de app. Uitslagen dienen de dag erna voor 12:00 uur binnen te zijn door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Indien te laat worden er bij het 2e voorval punten in mindering gebracht. Elke gewonnen leg is 1 punt.

Mochten er nog vragen zijn kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Opgeven kan t/m 17 september 2017 middels het formulier op onze website https://veritasneeritter.nl/index.php/darts/opgaveformulier.

veritasdarts

Programma/Uitslagen

Veritas Twitter

Scroll to top