Webshop

webshop

WOZwaarde actie

wozwaarde

Sponsoren Wagenpark

wagenpark

VSN 2017

Flyer algemeen 2017 1 2

Verjaardagen

 

Veritas Organiseert in de eerste helft van het voetbalseizoen het Veritas Darts League!
Het gaat hierbij om een koppelstoernooi. De wedstrijden worden gespeeld op donderdag avond in de kantine. 501 best out of 5 legs.
De teams worden op de site geplaatst met telefoonnummer van de captain. Dit is bedoeld om onderling te ruilen wanneer verhinderd.

Meedoen is gratis en de winnaars van het toernooi krijgen een fantastische prijs! Afhankelijk van het aantal teams zal gekeken worden voor een volledige competitie (uit en thuis) of een enkele competitie.
Op de donderdag worden 2 wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd begint om 21:30 uur en de volgende meteen daarna.
Speelschema wordt in sportlink gezet waardoor deze zichtbaar wordt op de website en in de app. Uitslagen dienen de dag erna voor 12:00 uur binnen te zijn door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Indien te laat worden er bij het 2e voorval punten in mindering gebracht. Elke gewonnen leg is 1 punt.

Mochten er nog vragen zijn kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Opgeven kan t/m 17 september 2017 middels het formulier op onze website https://veritasneeritter.nl/index.php/darts/opgaveformulier.

veritasdarts

Veritas Twitter

Scroll to top