Webshop

webshop

Sponsoren Wagenpark

wagenpark

VSN 2018

vsn

Verjaardagen

 

AVG Verklaring

(Status 23 april 2018)
klik hier voor een blanco formulier AVG en Auto.Incasso

Beste Leden en vrienden van Veritas,

Zoals jullie gewend zijn zal er aan het einde van weer een mooi sportseizoen, met Pinksteren iets georganiseerd gaan worden. Dit jaar zal het hele pinksterweekend, 2, 3 en 4 juni ingepland worden om er een mooie afsluiting van te maken. Dit alles zal plaatsvinden in een feesttent op ons sportpark.

Speurtocht F t/m C jeugd
Op vrijdag 2 juni zal er een speurtocht worden georganiseerd voor F t/m de C jeugd. Deze zal rond 18:30 uur starten op het sportpark. De speurtocht zal rond 20:30 uur afgelopen zijn. Kinderen die hieraan mee willen doen kunnen zich opgeven bij Nils Naus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij terugkomst zal er nog gezorgd worden voor een drankje. Opgave kan t/m 25 Mei

Zeskamp en feestavond
Op zaterdag 3 juni zal er weer zoals vanouds een zeskamp worden georganiseerd. Dit keer starten we wat later namelijk om 14:00 uur. Opgave gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels een belletje naar Ben Hendrikx via 06-25588734. Een team moet minimaal bestaan uit 6 personen, maximaal 8 exclusief coach. Geef bij opgave door hoeveel teamleden je team heeft en uiteraard de teamnaam. Bijdrage per team is 5 euro. Dit jaar is er gekozen om de 6 kamp open te stellen voor iedereen vanaf 15 jaar. Ook al ben je geen lid van Veritas mag je evengoed deelnemen. Opgave kan t/m 25 mei. Maar wees er snel bij want er is een max van 12 teams. Na de 6 kamp is er mogelijkheid om je op te frissen en is er aansluitend een feestavond.

Groots GRATIS Jumbo ontbijt.
Op Pinksterzondag 4 juni wordt er een groots ontbijt georganiseerd. Vanaf 10 uur kan iedereen aanschuiven in de feesttent. Dit gratis ontbijt bestaat uit spek, eieren, diverse broodjes met beleg, koffie, thee en jus d'orange. Dit ontbijt wordt geheel mogelijk gemaakt door Jumbo Roel Heerschap  uit Heel, als dankjewel voor de geslaagde voetbalplaatjes-actie. Voor dit ontbijt dient men zich op te geven om de inkoop te bepalen. Opgave kan tot 25 mei door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het opgavenformulier in te vullen welke te krijgen is in de kantine op te downloaden op onze website, en deze ingevuld in te leveren bij Marco Leeters Bosstraat 6 Neeritter. Geef hierbij de naam en het aantal personen door. Het opgaveformulier is hier te downloaden of te verkrijgen in de kantine!

Na het ontbijt wordt het coachspel gespeeld, na het coachspel volgt de huldiging van de jubilarissen, kampioenen en de prijsuitreiking van de zeskamp. Na het officiële gedeelte maken we plaats voor de Deutschen Party Mittag en zijn er optredens van (lokale) artiesten en is er de mogelijkheid om zelf op te treden.

Op zaterdag en zondag 3, 4 juni is er een springkussen aanwezig.
Tevens staat zondag 4 juni Quick met een stand waar de mogelijkheid bestaat Quick kleding aan te schaffen.

We hopen op een goede opkomst en een leuk en geslaagd feestweekend!

AC: Joep, Casper, Michael en Ben.

Marco en Roel

feestweekend2


Veritas Twitter

Scroll to top