Webshop

webshop

Sponsoren Wagenpark

wagenpark

VSN 2018

vsn

Verjaardagen

 

AVG Verklaring

(Status 23 april 2018)
klik hier voor een blanco formulier AVG en Auto.Incasso

Veritas organiseert de Veritas Darts League.
Alle informatie omtrent teamindeling, programma, uitslagen en standen zijn te vinden op de onze website onder het kopje Darts. 

Veritas Darts League is een koppeltoernooi. De eerste wedstrijden beginnen vanaf 28-9-2017 elke donderdag (met uitzondering van bijzondere dagen of feestdagen) om 21:30 uur in de kantine. De 2e wedstrijd meteen daarop volgend. 
De wedstrijden worden gespeeld volgens een poule systeem. 501 best out of 5 legs. De uitploeg begint met gooien en de thuisploeg schrijft de eerste leg. De uitploeg de 2e leg etc.
Wanneer een wedstrijd niet gespeeld kan worden dienen de teams zelf onderling te ruilen om de voortgang van het toernooi niet te belemmeren. (algehele afgelastingen buiten beschouwing gelaten)
Elke gewonnen leg is een punt. 

Na afloop van de poulefase volgt er een verliezersronde en winnaarsronde op basis van knock out systeem.
Daarna volgen nog wedstrijden voor de 3e en 4 plaats en voor de 1e en 2e plaats van beide rondes.

De captains van de teams dienen na elke wedstrijd 1 formulier in te vullen en deze gezamenlijk te ondertekenen. Op het formulier dient te worden ingevuld: De datum, Welke teams tegen mekaar spelen, de uitslag, 180ers en hoge uitgooien vanaf 100. Voor de 180 en hoogste uitgooi dient enkel de persoonscode ingevuld te worden welke achter de naam staat bij de team indeling. De captain van de het thuisspelend team (het team welke als eerste genoemd) maakt hier een foto van en stuurt deze via de groepsapp 
Dit moet gebeuren voor de volgende dag 12:00 uur. Het papieren formulier dient vervolgens te worden ingeleverd achter de bar bij Hub en of Bianca.

Prijzen zijn enkel te verdienen voor de winnaars van de verliezers en winnaarsronde, meeste 180-ers en hoogste uitgooi

Mochten er nog vragen en of onduidelijkheden zijn graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veritas Twitter

Scroll to top